Wednesday, July 05, 2006

I am bored...

След векове скука и такива ми ти неща човек прави грешката да се завърне обратно ( Back to the roots ) и такива ми ти работи...
Е моето такова завръщане бе на 1-ви Юли ( Така известен като Джулаи Морнинг ) Е па одихме до Албена ( намерете си карта на родината ако не знаете де е ! ) с коллоту напраих си час и няки 40-тина минути ( мали как ма мързеши )....

Е висяхме си нии до Арабелата ( един кораб в края на курорта ) и аз след кат сме пили бири и пушили разни наркотици по известни ви като марихуана/ганджа/трева/3ва и така нататъка ( ако не сте сфанали - Марш из ъндърграунда да са убразоати ! ) и раиш ли аз си фанах коллоту и реших да шфирам из кумплекса, е да ама не !
Запознах са с ина мома от Украина ( и името не и помня ... ама аз от мноо време кат са запозная с някои предупреждаам чи имина и лица не помня ( освен в редки случаи но за тях си струва (: )) и после са метнахме да са изпонатаквозим ( демек са наибахми ) и момата преди 3-тото изпълнение реши да извади едни стимуланти за пушене от гореупоменатите и сичку готяну ма тя заспа.
Можете сами да си представите драги читатели как аз в 3 и нещу ( 4 сигурну ) сутринта съм се прибирал в това състояние с моиту кулило, без светкащи и светещи нища ( сичкити сте ми виждали кулилоту мисля коиту ни е шиса убади да му гу пукаа ).
Аз мога с чиста съвест да каа чи тва си ибалу мамата кат прибиране прибрах са за мноу малку времи !
И между другуту у Добрич ако няма някои прустак с коиту да си простеиш е многооооо скучну !
Остаити са намерих си ина мома, хем умна хем интересна ( верну малку малка ама тука големи неа ... ) и брат и са появи и тя тръгна с него да са прибира... ( а ако ви кажа колко зор ми беши да са прая на прост пред нея ... Иначи няа ми са вържи на простотиити а се пак аз и за гаджи току виж съм я задирил... Ама поне са видях с Дилян че и с бат Пушкин дет мене руга ино времи чи съм келеш са тои такъф ... )
А някои които знаи за ко стааа на въпрос ако може да ми каже телефона на момата и как са каа че още са чудя ....
Ае стига съм писал че тва верно стана нацистко порно със силно изразени етно елементи ...

No comments: