Saturday, January 27, 2007

Сапунка (:

Тва е един стар пъклен проект ( от преди има няа 5 години ) чи снощи са сетих за негу и реших да го споделя ( пък и ни е сигурну аку си легна неска дал някога шса сабудя ) (:

План :

Главен Герои - Манго ( 18 латино американски имена ) Киров
Главна героиня - ???


Общо 6334 серии + 3 hidden за хората изтърпели предните (:

Серии от до и какво ще става тогава :

1-2 Зверско парти ППП ( Пиене путки простотии ) Главните ни герои са изпонаебават на пияна глава ( и не само помежду си )
3-10 Някви интриги и клюки кои с кого спал на парти-то, хората събират спомени щот мноо са напили и наща мацка установя че и закъснява
11 отива си купува тест за бременност и тамън го пробва и краи на епизода (:
12 Оказва са че е бременна момата и сичките там почват да се чудят кои е бащата
13-18 Никой не си признава да е бащата мацката търси ли търси ( че и бабите покраи нея )
19-20 Огромна маса на центъра на селото банкет по случаи деня на Герги Винтила ( обявен за национален гериои по време на великата анална дефлорация ) Главните ни герои ги слагат един до друг на масата да ги сберат ( тои ерген тя бременна сещате се )
21-30 Влюбват са лалаллалаала и се женят.
31 първа брачна нощ ( софт порно )
32 Идват куките и прибират Главния герои
33 Тои е несправедливо обвинен в крадене на жица и набързо го прибират в пандиза.
34-40 Хардкор геи порно в пандиза
41-6300 Shit happens мацката бременна през цялото тва време като за сериал (:
6301 Манго излиза от пандиза баш на време за да ражда жена му и я водят към болницата
6302 Родилни мъки чудеса ражда се
6303 показва се на зрителите че се е родило русо негърче с зелени очи
6304 - 6314 Щастливо семеиство си живеи и малкия расте
6315 - 6318 Стари "приятели" от пандиза се обаждат на главния герои да се видят и тръгва веднага нашия с лапето ( което вече е одъртяло, зело книжка и се превърнало в див рапър ) Хардкор геи садомазо порноооооо
6319 - 6320 Патуват обратно, говорят си по мъжки да не казват на маика/жена си и изведнъж катастрофират
6321 - 6330 Манго е умрял на място, малкия е в кома от няколко години и решават че вече ще го погребват
6331 Погребението е водено от трактор, маиката реве ли реве всичкото село е на погребението. Ковчега на малкия е носен от местните рапъри ( всичките облечени в бяло с бели кецове )
6332 - 6334 Рапъра носещ ковчега от пред в ляво си настъпва връзката и се спъва и падат в калта всичките. От изтървания ковчег се надига малкия и всички над 35 години умират от инфаркт. Както и шофиора на трактора. Трактора продължава и сгазва всички останали и малкия остава единствения жив.
Финал (:

hidden серии:

1 - Режисиора става от стола си, взима някаква купчина листи с размерите на библията и тръгва нанякъде. След 10 минути движение из града стига до склад с размерите на НДК. Влиза вътре където е пълно с подвързани купчини хартия точно като този в ръката му. Оставя го на поредната купчина и камерата зуумва и там пише Името на сапунката и епизод 6334 ( последен ) На излизане до вратата на склада има някаква ръждясала права лопата 1.60 м дълга, тои я взима и се връща обратно към снимачната площадка и се насочва към Младшия главен герои.
2 - Режисиора пребива зверски младшия главен герои с лопатата ( черва зъби и бъбреци хвърчът наоколо ) останалата част от снимачния екип изнасилва и избива ( не задължително в този ред ) актиорити. Накрая всички обграждат единственото оцеляло малко циганче което всички мразят щото крадяло постоянно, хвърлят се към него, то скача на страни и те попадат в някаква огромна дупка ( 30-тина метра падане ) оцеляват малко от хората.
3 - Циганчето тръгва да пикае в дупката обаче се хлъзва, пада и се размазва долу. Малко п

1 comment:

da net ego said...

онлайн
секс бесплатно смотри и наслаждайся