Wednesday, February 28, 2007

300 слона да ви ебът !

Това пожелание е за всички вие педерасти и ( insert лоши думи here ) дет си заграждате мизерните жалки подобия на градинки пред блоковете с ниско завързана ( 3 ката поне ) ръждясала БОДЛИВА ТЕЛ !

Заради вас боклуци такива се озовах по нос с задната гума на колелото си на главата, ако докопам мизерника сложил така тази тел ще му се иска да пра пра пра пра дядо му да е бил абсолютен педераст !

3 comments:

Anonymous said...

Ами те тея градинки, пиле, не са направени, за да си минаваш с колелото през тях. В хората е останала някаква соц романтика и си засаждат китки и дръвчета, който не искат да бъдат потъпквани от обувки или гуми. Са поне ще знаеш да не минаваш от там...

Valery Dachev said...

Права е мацката - що се засилваш с колелото през градинката ? :) Всъщност идеята е била точно да се обърнеш там.

А това, че е само пръст, нормално - кат' прецопат няколко души през насъжденията им или пък им ги изпушат, то няма какво да остане. Може да са си прекопали градинката и да се опитат да набучат нещо там. Може и коз да е.. :)

Anonymous said...

ae niakoi da vi e kazval che gradinkite sa za da se minava prez tiah??? na zapad ogradi ima li? niama shtoto horata ne sa murzeli kat vas i dvijat s koleleta,kunki,skate-ove na ruce hodiat i pateshkata sushto.... i triaa si minavat prez gradinkite che ia probvait vie ot pliska do mladost pateshkata bez preki putishta da vi vidia HAHAHAHAHAHAHAHAH