Thursday, April 19, 2007

Казармени простотий

Да наречем двамата герой редник М и редник Р.
Прибира се от отпуска редник М с половин кило ганджа и в момента в който е разтоварил багажа си бива пратен ППЗ ( ПротивоПожарнаЗащита )с новобранеца Редник Р.
ППЗ-то се състой в следното - Обикаля се поделението от двамата редници ( или каквито са там, само да са двама ) и се следи дали няма опастност нещо да се запали. И за да се води, че работата се върши, през два часа се минава през дежурния за да се подпишат, че няма какво да се запали.
Двамата редници решават набързо, че ганджата може да се изпуши по време на ППЗ-то. Следователно се насвива и през два часа, след като се разписват, минават зад кащурката на дежурния и се напушват. Нещеш ли обаче след 2 дни ( безспирно ППЗ ) ги хваща под полоковника ( баш шефа на поделението ) И ги пита, какво правят. Естествено вече хванати в крачка редниците признават какво пушат. За тяхна голяма изненада обаче гореупоменатия баш шеф на поделението не е пушил и иска да пробва.
След като му бива обяснено, показано и наказано, неговото съзнание решава, че трябва да ни разходи с джипа си. Извиква се шфиорчиту на джишиту и вече вътре има трима редници. За тяхна голяма изненада обаче под полоковника се качва на покрива на джипа и започва да го бие с колана по резервната гума ( намираща се точно отзад на джипа ) крещейки - ДИЙ КУЧКО!
А какъв е морала на баснята ?

1 comment:

Valery Dachev said...

Ноу морал... тфа е моралът :)