Wednesday, August 27, 2008

Mushrooms anyone ?

Искам да започна с това, че Владо a.k.a. Translator-а беше прав ( ти си знаеш (; )
Понеже последната година в живота ми се случват някой доста странни неща, аз накрая си налегнах парцалите и зех да ги осмислям и fix-вам...
Преди година във Варна бях набутан ( сам съм си виновен че не се и замислих ) на едни масажи, чиято идея доколкото разбрах е била да възвърне хармонията в организма. Вий дет ма познавате от преди това знаете какво е моята хармония, простотия, пиене, кретения, правене на "глупости" абе въобще се забавлявам както смятам за добре. Е та понеже не издържах и им казах да се ебът, отсвирих масажите на средата и една година съм малко като кон с капаци, само дет имам и една стена закована за главата че хептен да не виждам.
Много съм горд със себе си и със деградето в мен което се сабуди преди няколко вечери и се върна с пълна сила. След цял ден бира, ганджа, спокойствие и една много приятна компания дет накрая трябваше да са прибира и не доди за гъби d: Та купих си аз гъби, прибрах се в къщи и си спомних накъде бях тръгнал преди да си сложа главата сам в устата на свинята ...
Марто ти ще ме разбереш мисля най-добре. След като се прибрах преусмислих концепцията за Кастанеда ( да не забравя проядох гъби на Арапя и там осъзнах колко всъщност е важно да изчистиш съзнанието си ( аз го направих за да засиля халюцинациите като за начало но все пак мозъка ми се сабуди (; ))
Сега имам една купчина книги за Кастанеда ( в казармата се засякох с един пич с който си говорихме за корените на Салвията и тн ( аз тогава още грам идея нямах за какво точно става въпрос, като ефект над съзнанието ). Искам да ви кажа че аз съм живял преди ( явно ) обаче наистина много забравям ( зверски много ... Имам някаква много извратена ( поне не съм и схванал идеята още ) селективна памет ) какво се е случвало, но както вие вече можете да се досетите не съм само аз който се връщам за пореден път на тази планета.
Сам съм си виновен защото допускам лоши същества в съзнанието си ( поне до преди известно време ). Вече благодарение на вас, още неколко деградета дет не се занимават с компутури и известно количество "наркотцици" успях да стигна до default-ното си състояние: Не ме ебе кви сте и кво искате, моето съзнание е само мое, ако искате да знаете нещо питаите ама така или иначе не ме ебе за вас, та молим ви се - Кухненския нож в белите дробове и не ме занимаваите повече (;
Утре ще се наям за някой си път ( не водя броика но е едноцифрено число ) с гъби, но заедно с маика ми и един приятел и мога да заявя с чиста съвест че това ще е out of this world experience ...
Абе да си призная загубих си малко мисълта преди 2 абзатса щот сипах глупости на главата на брат си ама ку не ви харесва не четете (;
П.П. Василе някой ден ще те напуша като бизон в трастика ( кат та боли главата или нещу такова ) та да видиш какъв брутален ефект има природата върху човека ( и моеш са сетиш че така известното като hemp нещо е било употребявано от поне 5К години от човешкото раса и лошо не е донеслу ( освен параноя ... )Накратко ако ще е химия кажи да ти намеря кокаин ( даже мисля че сам ще се справиш ) поне ще е забавно и за тебе и за мене да ти гледам сеир (; )
П.П.П. Много се отнасям пише ми са ама не знам какво точно а и малко вече се разсях а и малко или много се обажда една малка еуфориика защото със чиста съвест говорих със маика си за гъби и за идеи за света и знаех че е правилното.
П.П.П.П. ппппп и още пппппппп Правете това което чувствате за правилно, не мога да го обясня по друг начин. Помнете че алчността е една голяма купчина с говна както и голяма част от идете на това до толкова затъпено стадо съграждани... Най-просто казано - ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ ! ( al-ien4 сега чак осъзнах какво си искал да кажеш и нямам достатъчно години на този свят за да ти се отблагодаря (: )

Ако имате мерак пък да се присъедините към някой от мойте ( не мога да кажа нашите защото не знам как ще реагират другите ) гъбени халюцинации или просто преосмисляне на заобикалящия ви свят от едно друго ниво, знаете кой съм и къде съм ( ако не питаите ще ви кажат (; )
Благодаря за вниманието !

2 comments:

darkMaste said...

Има и няколко неща който искам да ви разясня за "trip"-а на гъби. Халюцинациите идват когато се загледате в една точка и освободите съзнанието си, с едно мръдване на погледа в друга точка по встрани халюцинациите спират ( ако не сте изяли мнооооогооо, или сте успели да изчистите съзнанието си до край ( но в този случай "халюцинациите" няма да ви притесняват )
Имах и още нещо за казване но ми изскочи от главата, като се сетя шви каа (;

Anonymous said...

Относно гъбите - става и без тях. Аз го правя с дишане и изчистване на мислите. Пак става мой, пак става, просто трябва да повярваш че съзнанието е безкрайно и част от всичкото, защото ти и цялата Вселена са само мигновена мисъл във Всичкото, което е било и ще бъде, така че мислите ти са мисъл в мисълта, ако разбираш за какво ти говоря. Всичко е мисъл и интерференция на безкрайно море от мисълта, породена във Всичкото. Ако ти трябват гъби, яж гъби - да не ти давам лоши идеи ама и с татул се бострят някои малоумници и ако успеят да са достатъчно щастливи за да се върнат, разправят интересни неща. Съвет - идеята зад Кастанеда и Тенсегрити е не гъбите и тяхното действие, а способността да пътуваш свободно в безкрая, т.е. как да станеш неизменна част от мисълта на Всичко, т.е. как да се запишеш в подсъзнанието на Господ, преди да е рефрешнал кеша. Това е задача нелека и там Его-то не играе, а твоето его неведнъж съм ти казвал понякога ти пречи неимоверно много, инак си мноо печено момче. Успех и ще се радвам да споделяш.

Отдавна не се наемам да осъждам хората за поведението им, за това какво търсят отсреща и какво жертват в името на желанията и най-вече слабостите си. Ти знаеш за какво говоря, Радо.

Последен съвет - гъби - не в града, само в природата за да можеш да синхронизираш с нея, защото градските енергии са пълен ташак и усилиш ли перцепцията си можеш да попаднеш на някоя от сенките която дотолкова да ти вземе акъла, че да се посереш.

Затова - сред природата и пази майка си, тя е прекрасна жена и ти има доверие - оправдай го.

П.П - Не съм ял гъби през живота ми, мисля си, че най-мъдрите хора с които съм говорил също не са, а са пътували далеч далеч вътре в себе си. Помисли над това.

Поздрав най - сърдечен, твой приятел Патилан.