Tuesday, March 22, 2016

ова ше го напиша еи са само си пускам топка са че са знам къв съм тъп и ке го забрая ;)

Качваше се бавно по стълбите на старата сграда. Звънец извъня няколко пъти с прекъсване.
-Мамка му пак ще закъснея! Тъпата класна ще ми надува главата половин час...
Почука на вратата с табелка 302, посегна към дръжката, натисна я надолу и дръпна. Вратата се открехна и той пристъпи вътре. И 14 погледа се прехвърлиха от дъската, към него. След момент жена с среден ръст къса червено-черна коса се обърна към него, остави парчето тебешир и понечи да каже нещо, но бе прекъсната от звънеца. Всички млъкнаха и се очудиха какво по дяволите става, след малко някои отвори бързо вратата и каза:
- Всички бързо да напуснат сградата, без паника !
Всички радостно грабнаха чантите и торбичките си и хукнаха да излизат. Събраха се на двора на училището, сред тълпата от други ученици, заприказваха се в очакване на няккава информация дали са свободни да си ходят. Две полицейски коли спряха със свирене на гуми в двора на училището.От тях изскочиха четирима мъже в сини униформи, с фуражки, палки и пистолети закопчани в кубурите. Те започнаха да си пробиват път до входа на сградата. Тълпата ученици им направи път. Те влязоха в сградата и излязоха заедно с целия учителски състав.
- Училището се затваря за двадесет и четири часа, поради заплаха за поставено взривно устроиство в училището. Всички ученици са свободни, учебните занятия ще продължът утре, по същото време с учебната програма за деня.
-УРААААААААААААААААААА- Се развикаха група по малки ученици, а някои от по големите попсуваха малко и заплашваха, че ако хванат този които е сложил бомбата, ще го убият по много мъчителен начин.
Разотиваики се с няколко приятели той, видя син микробус да спира до задния вход на училището. Излязоха 5 човека с по обемни униформи от колегите си, с два сака, някакъв контеинер приличащ на фуния за семки и някакво подобие на щит. Те се затичаха бързо и изчезнаха някъде навътре в сградата. Първата му мисъл която мина през главата бе:
- Абе тука наистина да не са сложили бомба ? НЕЕЕЕЕЕЕ надявам се не го е сложил тук мамка му ! Защо ли ми трябваше да му показвам и обеснявам как се бъркат бомби със закъснител ... Мамка му !
Той хукна изведнъж без някои от приятелите му да разбере какво става, викаха викаха след него, но той не ги чуваше. Някои подметна, че май е имал среща с гаджето и закъснва, всички се усмихнаха с разбиране и продължиха на някъде. Бръкна в джоба си и извади телефона си, в движение набра някакъв номер и се развика по телефона:
- Рамбо идиот такъв, само не ми казваи, че си сложил оная тестова лаинария дет я праех в къщи и после ти я дадох да я тестваш някъде бе ! Да де същата, не ми казваи че си я сложил в даскало !..... ТЪПО КОПЕЛЕ BOMB SQUAD- Е В ДАСКАЛО БЕ МАМКА ТИ ТЪПА! Тъпак това може да взриви половинта даскало бе! Къде по дяволите си я сложил идиот такъв? КААКВОООООО ? В шибания кабинет по химия ? На втория етаж на тъпото даскало ? ИДИОТ ти не можеш ли да мислиш бе ? КАКВОООО НАГЛАСИЛ СИ Я ДА ГЪРМИ СЛЕД 5 МИНТИ ?!? Абе говедо неземно това може да отнесе половинта училище бе! Какво на маика си в газът си мислил че правиш??? Ако онези кретени не успеят да се сетят, че просто трябва да го замразят, ще измрът ако дръпнат някоя от жичките! И са кво ще правим ? Излизаи веднага аз идвам пред входа ти !
Той извади някакви ключове от джоба си и се метна на някакъв мотор, тъмнозелен, потегли и дигна предницата. След по малко от минута тои беше пред входа и спря с свирене на гуми. Георги стоеше пред входа с разсеян поглед, погледна по посока на звука, забеляза как мотора спря сам и пусна степенката си савсем сам. И как в същия момент в които мотора спра до него на 2 метра от мотора се появи юмрук насочен право в ченето му и преди да реагира отнесе едно корше. Мотора сякаш сам бе спрял до него. Хващайки го за реверите той го блъсна и Гошо падна назад и извика:
- Чакаи бе човек какво толкова е станало ?
- Какво ли ? Копеле, след 4 минути ще има петима убити от моята бомба и твоята идиотщина ! Ще срине половинат даскало ии кои знае какво още ще стане ! Идваи с мен трябва да я спрем ! СКАЧАИ НА МОТОРО БЕ ИДИОТ ! КАКВО ОЩЕ ЧАКАШ ?
Мотора тъмнозеления звяр на две колела се понесе мълниеностно по шосето, минаваики между, до и по колите. Скачаики от мотора преди да е спрял тоЙ превлече вниманието на полицаите в двора, не само че някои влизаше с мотор в двора, но и това, че явно много бързаше.
- Ш ей малкия къде отиваш? Няма да учите днеска, има бомба!
- За това съм тук идиот такъв изчезваите бързо от тук! Тва ще гръмне всеки момент !
Полицаят го хвана за ръката и го дръпна, колегите му забелязаха какво става и се насочиха към него. С едно бързо движение той дръпна полицая, извади 9 милиметровия пистолет от кубура му и го опря в главата на човека в униформата.
- Мамка му копеле тъпо не се базикам ! ПРОСТО БЯГАИТЕ ОТ ТУК !
Преди колегите му да реагират той пусна полицая и му подхвърли пистолета, скочи на мотора и се понесе в сградата. Скочи от мотора и го остави да спре, но мотора падна настрани и се сурка няколко метра по пода, но това не му направи никакво впечатление. Отваряики вратата на салона по физическо, той извика:
- Замразете шибания експлозив !!! "Бомбаджиите" се обърнаха към него, виждаики го, виждаики пламъкът в очите му решиха да го направят, с спреи в ръка единият от тях започна да пръска върху взривното вешество. Изведнъж светлина заслепи всички, звукът бе силен и отекна на стотина метра от зградата. "Бомбаджиите" се изпоизправиха, саборени от ударната вълна и едва успели да станат се обърнаха в посока на силно ръмжене. Остановиха че двама от колегите им са размазани на тавана и стената. Мотор изхвърча през прозореца "тунела" до салона. Успяха само да видят как нещо черно се развя за милисекунди зад ъгъла.

След около седмица полицията прекрати търсенето на спортен мотор с тъменозелен цвят, всички бяха с черналента на ревера на униформите си, мълчаливи, кръстовете наоколо се вписваша идиално в черната и мълчалива обстановка. Жените плачеха, мъжете, братя, бащи и колеги едва сдържаха сълзите си. Отнякъде се появи момче на около 17-18 години, с дълга черна коса, облечено в черно, с черни кубинки, черен шлифер и два букета по две черни рози. С тиха крачка то отиде до двата надгробни камъка, постави по един букет на всеки гроб обърна се, на вратите на гробището той се качна бавно на тъмнозеления си мотор и тръгна тихо по пътя...

No comments: